Nytt Gym i Bergshamra Centrum

Jag läser  på Signalistens  hemsida att bostadsstiftelsen har tecknat kontrakt med Gymkedjan Fitness24Seven om att att etablera ett gym i Bergshamra Centrum. Det kommer att starta i januari 2014. Det är bra att Signalisten hyr ut lokaler i Centrum. Det finns ingen anledning att ha så många tomma lokaler i Centrum bara för att det skall ske förändringar i framtiden. Jag har länge förvånat mig över att Bergshamra inte har något gym då många andra delar av Solna har flera gym. I min egen stadsdel Råsunda har vi minst tre gym på 15.000 innevånare och då borde det finnas möjlighet att i alla fall ha ett gym på 8.500 innevånare.

Ett gym är dessutom bra på många sätt. De har öppet sju dagar i veckan 24 timmar under dygnet och det ger liv och rörelse i Centrum även på tider när affärerna i Centrum har stängt. Det är bara att önska lycka till.

Tillägg 14-03-04

När gymmet öppnade den 1 mars ringlade en oerhört lång kö av förväntansfull genom större delen av Bergshamra torg. Bilden finns även på http://www.bergshamra.org.

Läs mer på Signalistens hemsida.

7 svar till “Nytt Gym i Bergshamra Centrum

 1. Christoffer Jönsson

  Riktigt bra! =)

 2. Kanon! Tror det kan funka.

 3. Yippie!
  Det blir jättebra!
  Synd att det tar ett helt år…

 4. det var fan på tiden bergshamra är ruttet och dött tränar 7 dar i veckan 2 pass men synd att de inte har råd med sats 24/7 är inte så bra utrustat inga bastun ingenting

 5. Ping: Möbelbutiken ReFurn etablerar sig på Bergshamra torg |

 6. F24 är nog bra på många sätt. Men var mycket noggrann med avtalsvillkoren och missa inte uppsägningen av autogirot, då kan det bli en dyr erfarenhet.
  http://www.fitness24seven.me

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s