Ett apotek öppnar i Hagalund – Hagalundsstrategin levererar

Signalisten informerade i dag om att stiftelsen har tecknat kontrakt med ett privat apotek vid sidan av de stora kedjorna som kommer att etablera ett apotek på Hagalundsgatan 21. Tanken är att apoteket skall öppna i slutet av augusti.

I februari 2013 brann huset på Hagalundsgatan 21. Huset hyrdes endast ut till lokalhyresgäster och ingen person skadades i branden. Branden var dock omfattande och totalförstörde det övre planet, det nedre planet fick vatten-och rökskador. Återuppbyggnation av det nedre planet färdigställs under våren 2014. Signalistens målsättning är att Blue Hill kan flytta in till sommaren 2014 och att därefter öppnar apotek, Hagalunds skrädderi och Restaurang Haga igen.

Att ett apotek etablerar sig i Hagalund är väldigt bra. Det förbättrar servicen i området och apotek tillhör den grupp av affärsverksamhet som lockar till sig annan affärsverksamhet. sk dragare.  Hagalundsstrategin levererar. Grattis till de boende i Hagalund och Signalisten.

Apoteket öppnade den 30 augusti. Du kan skicka meddelande till apoteket på info@hagalundsapotek.se.(Tillägg 2014-08-30).

Läs även mitt blogginlägg om  Solna stads beslut om Hagalundsstrategin.

Foto: Stendörren

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s