Barbro Westerholm besöker Solna och talar om hur äldreomsorgen kan bli bättre

Professor emeritus Barbro Westerholm är riksdagens äldsta ledamot och förmodligen en av de allra mest aktiva. Hon har en diger meritlista med en läkare- och forskarexamen i botten. Vid sidan av sitt riksdagsuppdrag är hon förmodligen mest känd för att ha varit Generaldirektör för Socialstyrelsen och för evigt respekterad i HBT-kretsar då hon var den som 1979 såg till att sjukdomsstämpeln avskaffades för homosexualitet. Barbro är väldigt driven när det gäller äldres livsvillkor, eller årsrika som hon väljer att kalla det. Barbro har även varit ordförande i regeringens äldreboendedelegation. Det handlar om att oavsett om du är arton år eller åttiofem år så ska du ha makten över ditt liv.

Barbro är flitigt anlitad föreläsare runt om i Sverige och Folkpartiet i Solna  är därför väldigt glada över att få hälsa Barbro Westerholm välkommen till Solna och Bergshamraskolans aula den 20/1 kl. 19-21 för att tala om äldreomsorgen och vad vi i Folkpartiet vill förändra – Hur kan Solnas äldreomsorg bli bättre? .

Vid sin sida kommer hon att ha Anne Utter, ledamot av Solnas omvårdnadsnämnd och Folkpartiets ledande äldre- och omsorgspolitiker i staden.

Varmt välkomna till en spännande kväll!

Barbro Westerholm

Barbro Westerholm

Anne Utter

Anne Utter

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s