Tusentals personer ville se Friends Arena från insidan

Köer till landslagetsrum

I går hade Friends Arena öppet hus för det var ett år sedan arenan invigdes och Arenan visade inte bara de utrymmen som man som besökare normalt kan ta del av – arenarummet, läktare och foajéer utan besökarna fick även se pressrum, landslagets och bortalagets omklädningsrum, mix zone och alla andra utrymmen som finns i bottenvåningen på Arenan.

Det var tusentals personer som ville besöka Friends under lördagen. Det blev en riktig folkfest och alla åldrar var representerade. Jag gick själv på den snitslade banan genom Arenan och även för mig var många utrymmen nya. Det som var populärast att besöka var landslagets omklädningsrum dit köerna ringlade långa. Vill du titta på väldigt fina bilder från invigningen skall du besöka fotograf  Tommy Anderssons hemsida.

Det var ett mycket bra initiativ av Arenan.

2 svar till “Tusentals personer ville se Friends Arena från insidan

  1. Synd bara att den går med sån enorm förlust.
    Ett politiskt haveri som ni får ta konsekvenser av 2014?

    • Fredrik! Delar inte din uppfattning om politiskt haveri. Så sent som 12.40 i I dag i P 1 Intervjuvades en professor i ekonomi om Arenan. Han gjorde bedömningen att för Solna stad, PEAB, Fabege och Järnhusen är detta en positiv affär. För Solnas del beror det på den starkt ökande turismnäringen och de turismekonomiska effekterna av Arenan och de markvärdestegringar som sker i och runt Arenastaden. Han var dock betydligt mer tveksam till Svenska fotbollsförbundets ekonomiska fördelar av nationalarenan. Sen är det självklart vår uppfattning att Arenan skall gå runt på egna meriter men det gör den inte förrän 2015. Mvh Anders

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s