Rätt beslut! Lars-Erik Salminen tar time-out som kommunstyrelseordförande.

Idag har åklagaren beslutat att väcka åtal i ärendet med Nationalarenan. Bland de sex åtalade finns bland annat Lars-Erik Salminen, som är ordförande i kommunstyrelsen i Solna. Lars-Erik har därför meddelat att han tillsvidare tar time-out från sina politiska uppdrag i Solna. Under Lars- Eriks time-out går jag in som tillförordnad kommunstyrelseordförande.

Enligt min uppfattning gör Lars-Erik det enda rätta som tar time-out i den här situationen. Först när rättegången har prövat frågan vet vi vilka som bär ett rättsligt ansvar.  Ingen skall dömas på förhand utan skuldfrågan skall prövas av domstolen.

För folkpartiet och min egen del är det viktigt att skuldfrågan snarast blir utredd, speciellt  med tanke på att det tog nästan 15 månader  för åklagaren att väcka åtal.

Det är också angeläget att bygget med den nya Arenan och Arenastaden fortgår. Det är ett stort och viktigt projekt för att stärka Stockholmregionens och Sveriges attraktionskraft inom fotboll, event och turism.

3 svar till “Rätt beslut! Lars-Erik Salminen tar time-out som kommunstyrelseordförande.

  1. Det är synd att folkpartiet ”liberalerna” i Solna inte har en företrädare som är kapabel att stoppa luftslottet Swedbank arena. Förmodligen är han alldeles för insyltad i detta pyramidspel med Solna-bornas skattepengar.

    Det enda vi får här frasmakeri utan substans: ”Det är också angeläget att bygget med den nya Arenan och Arenastaden fortgår. Det är ett stort och viktigt projekt för att stärka Stockholmregionens och Sveriges attraktionskraft inom fotboll, event och turism.”

    Var finns fotbollslaget förutom 4-5 landskamper? Var finns eventen? Swedbank arena kan bli Sveriges dyraste lekstuga genom tiderna för fåfänga farbröder – där flertalet nu är på väg mot öppen anstalt snarare än någon av de 90 logerna på arenan.

  2. Ping: Salminen tillbaka: Jag förstår inte logiken och tror inte att det är bra | Frösundaliberalen

  3. Ping: Salminen(m) borde fortsatt sin time-out. |

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s